REGLEMENT GOLFACTIVITEITEN LE GOLF

 

  1. VZW GOLF & FRIENDS organiseert op 12 juni 2019 een golfwedstrijd en golf clinic op golfclub Spiegelven.

 

Het event wordt culinair ingekleed met hiertoe voorziene eet- en drankgelegenheden langs de golfbaan.

 

  1. Reserveren voor Le Golf kan via www.legolf.be of via het [email protected].

 

Enkel bij geldige inschrijving en betaling van de inschrijvingsprijs wordt toelating gegeven tot de faciliteiten van Le Golf.

 

Annuleren na 1 mei 2019 is niet mogelijk. Ook het niet komen opdagen geeft in geen geval aanleiding tot terugbetaling van de inschrijvingsprijs.

 

  1. Elk golfer van Le Golf zal zich waardig, eerlijk, goed en sportief gedragen, met respect voor de regels, de etiquette en de golfcultuur in het algemeen. Golfers dienen de etiquetteregels te volgen uit respect voor de andere spelers, voor de faciliteiten en het terrein, alsook voor de veiligheid.

 

Naast de hierna opgenomen specifieke regels, blijven de Golfregels R&A 2019 van toepassing, alsook de plaatselijke regels en gebruiken van golfclub Spiegelven.

 

  1. Alleen spelers met een golfvaardigheidsbewijs (GVB) en geldige federatiekaart worden toegelaten tot de wedstrijd op de championship course van Spiegelven. Bij verwelkoming en registratie op 12 juni 2019 dient u in het bezit te zijn van uw golfpas.

 

Een uitzondering wordt toegelaten voor spelers die hun theoretisch en technisch examen met succes hebben afgelegd in golfclub Spiegelven. Zij krijgen baanpermissie op het terrein van golfclub Spiegelven.

 

VZW GOLF & FRIENDS behoudt zich het recht voor om de toegang te weigeren, indien de golfpas niet wordt voorgelegd, als bewijs van golfvaardigheid en aansluiting bij een federatie.

 

  1. De golfwedstrijd wordt gespeeld op de championship course, met Stableford puntentelling. De wedstrijd is niet officiëel, maar er wordt wel ondersteund door een prijzenuitreiking tijdens het diner.

 

Golfers hebben de mogelijkheid om voorafgaand op te warmen op de driving range.

 

Wie zonder buggy speelt, heeft de mogelijkheid aan te geven voor handicap te lopen.

 

  1. De golf clinic wordt, onderleiding van een of meerdere golfpro’s, voorzien op de driving range en oefenbaan.

 

  1. GOLF & FRIENDS zal niet streng zijn op de kledijvoorschriften, maar wij vragen wel om gepast voor de dag te komen.

 

Voor de deelnemers aan de clinic sommen wij de gebruiken even op : met een polo of trui met kraag, een korte broek of bermuda (of skorts voor de dames) valt u niet uit de boot. Een gemakkelijke schoen is hierbij comfortabel.

 

Op de championship course worden wel altijd golfschoenen gedragen (metal spikes zijn niet toegelaten). Wat betreft golfschoenen zijn enkel softspikes toegelaten. Geen steel of metal spikes.

 

Informeer je vooraf bij vragen via [email protected]